Auto of bestelbus huren in Beek en Donk

Bij Autohopper SARO autoverhuur in Beek en Donk kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Gemert, Helmond, Lieshout of Mariahout. Dan is Autohopper SARO de autoverhuurder bij jou om de hoek.

Bekijk hier het huuraanbod!

Heb je liever telefonisch contact? Bel 0492-382080

De no-nonsense autoverhuurder!
Heb je een kleine auto (al voor € 25,- per dag) nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie,  dan is Autohopper SARO de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense!! 

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Beek en Donk?
Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend  met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner)  tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. Al onze bussen mag je rijden met een normaal B-rijbewijs.

Huren zonder addertjes onder het gras!
Wil je een auto of bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Zakelijk huren of shortleasen?
Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 0492-382080 of mail: info@autobedrijfsaro.nl

Auto huren autobedrijf SARO Beek en Donk
Bus huren autobedrijf SARO Beek en Donk
Auto of bus huren autobedrijf SARO Beek en Donk