Auto Onderhoud Plan

Naast uw reguliere auto onderhoud bieden wij verschillende diensten aan. Service staat bij Autobedrijf SARO namelijk hoog in het vaandel!

 

Haal- en brengservice

Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij uw thuis of kantoor op en leveren we ook weer af.

 

Robin

 

Vervangend vervoer

Staat uw auto bij ons in onderhoud? Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze leenauto’s. Zo blijft u mobiel!

 

Sleep service bij pech

Pech onderweg, het kan iedereen overkomen. Staat u stil langs de weg? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw auto z.s.m. opgehaald en gerepareerd wordt.

 

Garagetaal

Ook al bent u blij dat uw voertuig weer gemaakt is, soms staan er op de factuur wel eens lastige termen. Garagetaal legt duidelijk bepaalde onderdelen, onderwerpen en afkortingen uit. Zo wordt het voor u makkelijker om de factuur te lezen. Onduidelijkheden over bepaalde vaktermen? Klik hier!

 

Garagetaal BOVAG