Autobedrijf SARO Beek en Donk team

Over Autobedrijf SARO

Vanuit passie en een uit de hand gelopen hobby is Toine van Schijndel op 1 juni 2001 gestart met Autobedrijf SARO. Daarvoor was Toine in dienst bij een universeel autobedrijf waar hij ervaring heeft opgedaan in alle merken. Er heeft een mooie ontwikkeling plaatsgevonden in de ruim 20 jaar dat Autobedrijf SARO bestaat. Het team is flink uitgebreid en er is geïnvesteerd in moderne apparatuur en opleidingen. Eén ding is echter onveranderd gebleven en dat is de persoonlijke aandacht voor u als klant. Dit is waar het team van Autobedrijf SARO zich in onderscheidt en iedere dag met volle passie de werkzaamheden uitvoert. 

De techniek ontwikkeld zich razendsnel en er komen steeds meer specialistische werkzaamheden uit voort. In al deze ontwikkelingen gaat het team van Autobedrijf SARO mee, door het volgen van opleidingen en trainingen is Toine specialist op vele gebieden. Toine draagt zijn kennis over aan de juiste medewerker en zo is er altijd een specialist aanwezig. Uit deze ontwikkelingen zijn o.a. het Auto Onderhoud Plan en Camper Service Laarbeek voortgekomen. Toine blijft zoeken naar oplossingen zodat u als klant altijd bij Autobedrijf SARO terecht kunt, wat uw probleem of wens ook is. U rijdt en wij zorgen dat u volledig verzorgd kunt blijven rijden. 

Bosch Car Service
Autobedrijf SARO is aangesloten bij Bosch Car Service. De kwaliteit die u van Bosch gewend bent, kunt u ook bij Bosch Car Service SARO verwachten. Wij waarborgen onze kwaliteit onder andere door het volgen van verplichte technische trainingen voor de monteurs en periodieke kwaliteitsaudits. Meer weten over Bosch Car Service Beek en Donk? Klik hier voor de website

BOVAG 
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt. Om lid te zijn, moeten wij aan strenge eisen voldoen. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking aan de Beekerheide 35 in Beek en Donk!