Werkplaats Saro Beek en Donk

Werkplaats

Bij Autobedrijf SARO in Beek en Donk verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto: APK, (winter)banden, uitlijnen, diagnose, automaatbak spoelen, airco service en meer. U kunt bij ons terecht met alle merken en soorten auto’s, voor alle mogelijke werkzaamheden. Ons team is dan ook op alle terreinen uitstekend thuis en onze vakmensen zorgen ervoor dat u tevreden bent.  

Bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onze collega’s voeren met liefde hun vak uit en staan altijd voor u klaar. Tevens ontvangt u van ons altijd een eerlijk advies. Wilt u een afspraak maken bij Autobedrijf SARO in Beek en Donk voor bijvoorbeeld APK, onderhoud of een bandenwissel? Dan kunt u deze telefonisch of online inplannen. Ook stellen wij bij onderhoud van uw auto vervangend vervoer ter beschikking. Zo blijft u altijd mobiel!

Fabrieksgarantie
Fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant of de importeur geeft op nieuwe en jonge auto's. Bij Autobedrijf SARO behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. Meer weten over onderhoud met behoud van fabrieksgarantie? Bezoek dan de BOVAG-website.

Bosch Car Service
Als Bosch Car Service bedrijf zijn wij niet gericht op één merk en hebben wij de meest geavanceerde apparatuur om auto's van alle merken van hun specifieke service en onderhoud te voorzien. U voelt zich vertrouwd door een persoonlijk en vakkundig advies en duidelijke afspraken over prijs en tijdsduur van de reparatie. Wij gebruiken enkel kwaliteitsonderdelen en bieden een complete service.  Wilt u meer weten over Autobedrijf SARO als Bosch Car Service? Klik hier voor onze Bosch Car Service website. 

Heeft u een vraag over uw auto of onze dienstverlening? Loop dan gerust eens naar binnen in de werkplaats in Beek en Donk of neem contact met ons op.